.:[Double Click To][Close]:.

Sunday, January 18, 2009

The Simpsons Wallpapers Imagini Poze

Imagini si Poze The Simpsons Wallpapers

The Simpsons este cel mai prolific serial de animaţie american, numărând 18 sezoane şi 400 de episoade. A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului 20 de către revista "Time" în 1998 şi este privit de numeroşi critici drept unul din cele mai influente seriale ale tuturor timpurilor.

Personajele :
Acţiunea este centrată evident în jurul familiei Simpson, formată din Homer, Marge, Bart, Lisa şi Maggie însa de-a lungul anilor numărul personajelor care au apărut în serial a crescut enorm, ajungând la câteva sute. Odată ce The Simpsons a luat avânt, un număr foarte mare de celebritaţi cum ar fi Michael Jackson sau Dustin Hoffman şi-au împrumutat vocile unor personaje episodice sau au apărut ca ele însele.

Wallpapere cu Familia Simpsons Desene Animate
desene animate copiii
Imagine Bart, 1600 x 1200
poze pentru copiii
Familia Galbena Desene Animate The Simpsons 2400 x 1800
imagini poze wallpapere desene
Homer Idiotul Failiei Simpsons 1024 x 768
the sipsons fmailie desene
Imagine cu Filmul : The Simpsons Movie
1024 X 768
personade desene animate"The Simpsons Movie" prezintă noile aventuri ale lui Homer, Marge, Lisa şi Bart Simpsons. Întreaga acţiune se învârte în jurul orăşelului Springfield şi a încercării lui Homer de a rezolva problema devărsării unor deşeuri nucleare în rezerva de apă, problemă pe care el însuşi o crease. Povestea nu este însă atuul seriei Simpsons, ci modul în care sunt realizate scenele şi scrise replicile, încărcate de aluzii sugestive ce parodiază diversele probleme mondiale (în acest caz ecologia, religia şi feminismul) şi condimentate cu o doză de cinism aparte.